Laman online gaya hidup dan platform strim video Malaysia, hurr.tv hari ini melancarkan siri realiti web terbaharu, ‘ShowReal’. Siri pertama ‘ShowReal’ yang mempunyai enam episod web menampilkan selebriti terkenal, Nor Neelofa Mohd Noor, atau lebih dikenali sebagai Neelofa.

Aktres, usahawan, pengacara TV dan penerima pelbagai anugerah yang berasal daripada Kelantan, Neelofa atau Lofa adalah lambang kepada wanita Muslim muda dan moden yang diidolakan peminat Melayu khususnya.

Pengarah Siaran hurr.tv, Elaine Daly yang mengulas mengenai rancangan tersebut berkata

“‘Show Real’ adalah sebuah siri realiti web yang disediakan untuk peminat yang ingin mendapatkan pendedahan ekslusif mengenai personaliti yang hidup di kaca mata umum; inilah peluang untuk melihat diri sebenar mereka. Sebagai seorang wanita muda moden yang berjaya, Neelofa menjadi contoh dan inspirasi kepada anak-anak muda supaya gigih untuk mengejar impian, sama ada menjadi usahawan berjaya atau mengukir nama di dalam dunia hiburan.”

Melalui enam episod web, penonton boleh #FollowLofa untuk mengetahui lebih lanjut mengenai kehidupan peribadi Neelofa bersama keluarga dan rakan-rakan, kariernya dalam industri hiburan dan usaha membangunkan jenama beliau tersendiri. Episod pertama akan mengikuti sesi ramah mesra peminat LoFattah yang turut menampilkan hero pelakon ‘Suri Hati Mr. Pilot’, Fattah Amin. Adakah peminat akhirnya akan mendapat penjelasan teka teki hubungan Neelofa bersama Fattah?

Sebagai penaja utama siri #FollowLofa, Fashion Valet akan menggayakan Neelofa di setiap episod. Lebih menarik, penonton juga boleh mendapat koleksi sama yang dipakai Neelofa dengan pautan yang akan membawa penonton ke laman web Fashion Valet.

IKLAN

Episod web pertama ShowReal #FollowLofa akan ditayangkan di hurr.tv pada Rabu 26hb April 2017 dan episod web seterusnya boleh ditonton setiap Rabu pada jam 6 petang.