Pada masa ini kebanyakan peminat Shah Rukh Khan telah menyaksikan video di mana dia panik sebelum dapat tahu di prank oleh sebuah produksi. Bagi mereka yang masih belum menonton lagi, sememangnya Khan tidak dapat mengawal kemarahan angkara prank yang dilakukan selepas hos rancangan TV, Ramez Galal bergurau teruk kepadanya.

Dalam video selama dua minit yang tersebar di media sosial baru-baru ini. SRK dilihat terperangkap dalam pasir jerlus dengan hos TV Nishan, yang juga mengambil bahagian dalam prank tersebut. Tidak lama kemudian, Biawak komodo besar dilihat menghampiri SRK dan Nishan.

Walaupun diduga dengan insiden cemas itu, SRK kelihatan tenang dan pada masa sama berusaha menyelamatkan seorang lelaki yang hampir tenggelam dalam pasir itu, sementara seorang lagi wanita dilihat terjerit-jerit ketakutan.

Saat itu muncul Rames yang menggenakan kostum biawak komodo gergasi datang seolah-olah mahu menyerang mereka sebelum mendedahkan identitinya.

Malangnya, gurauan itu ternyata tidak disenangi SRK sehingga aktor kacak itu meluahkan rasa kemarahannya di hadapan semua krew program tersebut.

IKLAN

“Ini tak kelakar. Kamu ingat saya datang jauh dari India untuk melakukan benda bodoh ini?” selar SRK.

Ramez terus meminta maaf kepada SRK dan menolak dia ke tanah juga mahu memberi satu penumbuk pada Ramez. Lucunya apabila Ramez juga menyanyi lagu Marjani Marjani dari filem Shah Rukh yang  bertajuk Billu demi mendapat kemaafan dari SRK.

Sumber