Walaupun pentas Gegar Vaganza 2017 masih lagi belum bermula, namun kehangatannya sudah dirasai. Bermula dengan pengenalan 12 orang peserta Gegar Vaganza, gimik penyingkiran pada sidang media program ini sehinggalah ke penaja utamanya.

Datuk Seri Vida Kecewa Dengan Sidang Media Gegar Vaganza

Selaku penaja utama bagi program Gegar Vaganza selama 4 musim berturut-turut, DSV turut dijemput ke sidang media Gegar Vaganza 2017. Namun, kekecewaan jelas terpancar pada usahawan yang kini bergelar penyanyi ini apabila beliau mendakwa tidak dibenarkan bercakap walaupun hanya sepatah pada majlis itu.

“Tak panggil saya cakap sepatah pun. Saya tak puas hati, penganjur lain yang saya taja pun bagi bercakap mengenai produk sendiri. Satu nama pun tak sebut. Saya taulah sidang media. Ini bukan publisiti murahan tetapi betul. Saya dah tunggu, belum apa-apa dah buat hal. Takut saya naik buang masa peserta ke?..”

IKLAN

DSV Mengamuk Di Instagram, Hampir Menangis

Sebelum ini pada Gegar Vaganza musim yang lepas juga, kekecohan telah berlaku apabila mikrofon DSV telah dirampas oleh salah seorang petugas ketika sedang mempromosikan jenamanya. Adakah kerana insiden lepas, DSV tidak dibenarkan bercakap?

View this post on Instagram

Hu hu.. Ching ching…

A post shared by Dato' Seri Dr. Hajah Vida (@datoserivida) on

Beberapa video yang menunjukkan DSV ‘mengamuk’ telah dimuat naik di Instagram beliau dan pada masa yang sama DSV dilihat cuba menahan perasaan sedihnya. Tambah beliau,video luahannya itu bukanlah sekadar gimik untuk program berkenaan tetapi perasaan sebenarnya yang terlalu terkilan selepas berhabis jutaan ringgit menaja program tersebut tetapi tidak diberi peluang untuk mempromosikan jenamanya.