Ada diantara pembaca murai.my yang menonton America Music Award 2017(AMA 2017) semalam? Pelbagai kisah menarik berjaya dihidu media antarabangsa termasuklah mengenai gambar mesra penyanyi Shawn Mendes dan Niall Horan.

Gambar Mesra Dipuji Rakan Artis

Rata-rata peminat hangat memperkatakan mengenai keakraban Shawn Mendes dan Niall Horan yang kelihatan begitu mesra di malam anugerah berkenaan.

IKLAN

Ada yang mendakwa mereka adalah pasangan sejenis dan tidak ramai juga yang mengatakan mereka berkawan baik dan menunjukkan erti sebenar ‘bromance’.

Melihatkan keakraban mereka, rakan-rakan artis juga tidak terkecuali meninggalkan komen termasuk Camilla Cabello dan Zedd.

Menang Anugerah

Lebih membanggakan lagi, kedua- dua penyanyi ini turut bertuah dalam AMA 2017 apabila memenangi anugerah di dalam kategori masing-masing. Shawn memenangi anugerah Favorite Adult Contemporary Artist dan Niall pula New Artist Of The Year.

Dan secara kebetulan pula, kedua-duanya juga turut membuat persembahan di dalam AMA 2017. Jadi apakah pandangan anda? Adakah anda melihat mereka sebagai the real bromance atau sebaliknya?