[VIDEO] Kesian Zizan! Netizen Anggap Aksi Shaheizy Sam Ini Biadab

4

Suka tak kalau hadiah yang kita bagi pada kawan kita dibuang begitu sahaja? Jawapannya pasti tidak. Namun walaupun ia sekadar gurauan namun mungkin ada segelintir orang merasakan kelakuan ini agak biadab.

Seperti yang terlihat dalam rancangan hiburan MeleTop yang ditayangkan di Astro Ria baru-baru ini undang kecaman dari netizen. Mana tidaknya, pelakon Shaheizy Sam tanpa rasa bersalah telah mencampak hadiah dari pemberian pelawak terkenal Zizan Razak.

Isteri Sam, Syatilla membawa anaknya Syeriv Samheizy ketika ditemubual namun sampai di penghujung rancangan dikatakan Zizan telah menyediakan hadiah buat Syeriv dan ianya berupa kasut. Tetapi, reaksi dan tindakan Shaheizy Sam ini telah membuat penonton terkejut.

Mungkin sahaja Sam ingin bergurau, tetapi netizen yang melihat turut simpati pada Zizan selepas Shaheizy Sam mencampak kasut yang diberikan.

Mungkin Sam tidak sengaja campak kasut itu sehinggakan Nabil terpaksa bangun untuk ambilkan kasut tersebut di lantai. Rata-rata netizen agak keliru dengan Sam dan Zizan kerana kedua-duanya melawak hampir setiap masa sehinggakan tidak tahu mana yang serius dan bergurau. Namun gurauan sebegini agak kurang sesuai lagi-lagi ada orang yang cuba nak hargai kita dengan hadiah.