HangatMalaysia terlihat satu gambar yang dimuatnaik oleh kekasih pelakon popular ini. Artis ini sedang memegang botol arak di sebuah pantai peranginan. Untuk pengetahuan anda, wajah pelakon sering terpampang di akhbar atau sering keluar televisyen. Kiranya sebut saja nama artis ni semua orang kenal lah kot?

Rata-rata peminat sudah mengenali pelakon ini lagi-lagi adik-beradiknya juga terlibat dalam dunia hiburan. Sebagai artis beragama Islam, mungkin permandangan ini tidak elok di lihat. Tapi kelakuannya minum arak di tempat awam lagi-lagi disebuah pusat peranginan agak mengecewakan.

IKLAN

Gambar ini yang sempat dirakam di IG stories.

Pelakon ini pernah digosipkan dengan seorang usahawan dan pelakon terkenal di Malaysia namun tidak berpanjangan kerana hubungan mereka hanya sekadar teman artis.

HangatMalaysia yakin perkara itu terjadi kepada penyanyi muda ini kerana dia jarang-jarang berada di Malaysia. Bakatnya lebih menonjol di negara jiran malah kini sibuk mempromosikan filem terbarunya. HangatMalaysia tidak boleh memaparkan wajah pelakon ini bimbang jika ada portal ‘ciplak’ tak bertanggungjawab cuba manipulasikan artikel ini.