Masanya sudah tiba! Filem Marvel Studios’ Avengers: Infinity War yang ditunggu-tunggu sekali lagi bakal menjadi fenomena dengan menghimpunkan pelbagai adiwira didalam satu filem hebat!

Sinopsis Filem

Dalam Marvel Studios’ Avengers: Infinity War, kesemua adiwira terdahulu kini bersatu dalam pasukan Avengers. Bukan sahaja terdiri daripada mereka yang sememangya dalam pasukan ini, malah pasukan Guardians Of The Galaxy turut bergabung menentang musuh terbaru, Thanos.

IKLAN
Gambar : ©Marvel Studios 2018

Klimaks filem ini bermula apabila adiwira ini berkorban bagi menumpaskan Thanos malah terdapat kejutan dimana salah seorang daripada The Avengers mempunyai kaitan dengan musuh mereka.

Gambar ©Marvel Studios 2018

Dapatkah bumi diselamatkan? Nantikan di dalam Marvel Studios’ Avengers: Infinity War bermula 25 April ini di seluruh pawagam berhampiran anda.

Barangan Eksklusif Marvel Studios’ Avengers: Infinity War Untuk Dimenangi

Anda salah seorang peminat tegar Avengers? Kami bawakan barangan eksklusiif Marvel Studios’ Avengers: Infinity War edisi terhad untuk anda menangi! Jawab soalan mudah berikut dan anda mungkin adalah pemenangnya

Syarat Penyertaan

  • Like Facebook murai.my, follow Instagram @hangatmalaysia dan twitter @hangatmalaysia
  • Kongsikan artikel ini di Facebook. Tag nama @HangatMalaysia dan #InfinityWarMY
  • Anda dikehendaki mengisi butir-butir diri anda dan menjawab soalan bersama slogan kreatif .
  • Sertakan sekali maklumat peribadi seperti nama penuh (seperti dalam kad pengenalan), Nombor IC,Emel dan Nombor Telefon Bimbit.
  • Peraduan ini hanya sah dari sekarang hingga 20 April 2018.
  • Seorang hanya boleh menghantar satu penyertaan.
  • Keputusan hakim adalah muktamad dan hadiah perlu diambil di pejabat kami sebelum 30 April 2018. Tuntutan hadiah selepas tarikh ini tidak dilayan.
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Komen Anda