Lumrah bergelar selebriti, sememangnya selalu jadi perhatian terhadap penampilan mereka dari atas kepala hingga ke hujung kaki.

Artis di Malaysia sering mengenakan mini dress dan gaun berbelahan tinggi bagi mempamerkan kaki dan peha yang menjadi aset bagi seorang wanita untuk tampak seksi.

Selain gemar memakai mini dress para selebriti cantik ini juga kerap mengenakan  ‘hot pants’ ketika sedang bersantai untuk memperlihatkan pehanya yang mulus. Siapa saja artis Malaysia yang gemar memakai Hot pants? Mari lihat 7 artis tempatan ini seperti yang dirangkumkan oleh murai.my.

IKLAN

1Eyka Farhana

Pelakon genit yang pernah mencetuskan kontroversi isu tular video seks menyerupai wajah ini nampaknya berjaya membuktikan dia kelihatan menawan dengan mengenakan ‘Hot pants’.

2Elizabeth Tan

Beginilah gaya penyanyi dan pelakon berbakat, Elizabeth Tan yang memakai hot pants jeans yang memperlihatkan peha mulus dan putihnya, bikin iri hati ramai wanita di luar sana.

3Shikin Gomez

Nurfasyikin Mohd Faisal Gomez atau Shikin Gomez mula mendapat perhatian apabila berjaya tersenarai sebagai peserta Asia’s Next  Top Model (AsNTM) musim ke lima bersama Alicia Amin bagi mewakili negara. Jika dilihat pada pengalamannya dalam bidang modeling, maka tak hairanlah dia mempunyai sepeasang kaki yang cantik dan mulus dengan mengenakan ‘Hot Pants’.

4Alicia Amin

Bercakap mengenai Alicia Amin, siapa sahaja yang tidak kenal dengan model kontroversi ini. Bermula sebagai finalist Asia’s Next Top Model musim ke-5 serta turut bergelar pelakon, bagi Alicia beliau hanya menjadi dirinya sendiri. Yakin dengan tubuhnya yang menggoda dan seksi, dia tak pernah gagal menonjolkan dirinya dengan mengenakan apa-apa jenis fesyen.

5Yasmin Hani

Sejak melahirkan bayi keduanya, Eissa Elzander Wong pada 27 Disember 2016, pelakon dan pengacara Yasmin Hani sudah kembali bergiat aktif dengan karier seni. Penampilannya yang terkini makin cantik dan nampak lebih muda lagi-lagi jika dia mengenakan Hot pants seperti ini.

6Sharifah Sakinah

Hot pants memang paling sesuai dengan singlet, lihat saja gaya Sharifah Sakinah ini yang super cool.

IKLAN

7Nabila Huda

Walaupun semakin meningkat usia dan menjadi ibu kepada seorang anak, Nabila Huda tetap nampak seksi mengalahkan anak dara. Lagi-lagi jika dia mengenakan Hot pants jika bersantai bersama keluarga.

Jadi, yang mana satu pilihan anda untuk dijadikan inspirasi?