Rasanya ramai yang tidak sabar menanti akan filem Avengers yang akan ditayangkan serentak di seluruh dunia pada 25 April ini. Malah kami di murai.my yakin dan pasti filem ini akan mencatat sejarah baru dalam industri perfileman dunia memandangkan pelakon-pelakon utama filem membuat keputusan untuk tidak lagi berlakon dalam rangkaian filem ini kelak.

IKLAN

Pelakon Avengers Di Singapura

Terkini, pelakon-pelakon Avengers: Infinity War, Robert Downey Jr (Iron Man), Benedict Cumberbatch (Doctor Stranger) dan Karen Gillan (Nebula) kini dilaporkan berada di Singapura untuk mempromosikan filem itu.

Sebaik mengetahui pelakon antarabangsa itu kini berada di kota singa itu, ramai yang tidak ingin melepaskan peluang untuk berjumpa dengan mereka dalam acara yang julung kali diadakan itu.

Sanggup Tunggu Dan Tak Mandi Selama Dua Hari

Malah dalam satu sumber, keterujaan untuk berjumpa dengan pelakon-pelakon ini ada peminat yang sanggup menunggu di luar Marina Bay Sands selama dua hari dan sanggup tidak mandi.

“Sampai sekarang saya belum mandi kerana risau tak dapat masuk. Apabila mendapat tahu adanya majlis Fans Meeting Avengers: Infinity War, saya berpakat dengan beberapa kawan rapat untuk datang ke sini (Marina Bay Sands),”

Malah ada peminat yang datang dari London dan sanggup ke Singapura semata-mata untuk bertemu dengan pelakon Avengers ini. Begitu hebat penangan filem ini! Tak sabar pula rasa nak tunggu tayangan filem ini!

IKLAN

Sumber StraitsTimes