Baru- baru ini telah berlangsungnya Emmy Awards, sebuah majlis yang meraikan mereka yang berkarya di kaca televisyen. Untuk anda yang masih keliru, di Hollywood setiap medium media mempunyai anugerahnya tersendiri seperti penggiat industri filem Academy Awards adalah untuk mereka manakala bagi penggiat muzik pula Grammy Award menanti dan untuk pengkarya teater Tony Award menanti.

Gaya 6 selebriti Di Emmy Awards Bermotifkan Floral

Sekitar Emmy Awards yang berlangsung, kami tertarik pada busana rekaan yang digayakan oleh kebanyakan selebriti dan tumpuan diberikan kepada selebriti wanita yang corak rekaanya bermotifkan bunga. Siapakah mereka? Berikut adalah 6 selebriti yang melaram sakan!

1Millie Bobby Brown

Seperti sebuah cupcake yang comel! Bintang The Stranger Things ini tampil menawan dengan turut menggayakan sepasang kasut berwarna pastel dengan ringkasan barangan kemas.

2Sadie Sink

Kemasan rona bunga putih di atas kedua-dua bahu Sadie Sink menampakkan pelakon ini seperti seorang dewi di dalam hikayat dongeng Rom. Malah sepasang kasutnya bertali hitam nipis juga menampakkan ciri-ciri tersebut.

IKLAN

3Evan Rachel Wood

Evan Rachel Wood tampil dengan busana hitam menawan. Terserlah ribbon bunga kecil berwarna biru di bajunya bagi menceriakan sedikit warna hitam yang dipakainya. Siapa cakap anda perlukan set kelengkapan yang mahal dan sarat untuk kelihatan stunning?

4Megan Mullally

Antara yang tercantik di karpet merah! Pelakon ini memilih kombinasi warna malar segar untuk melaram di acara ini. Bibir merah yang munggil pelengkap keserlahan Megan!

5Emilia Clarke

Bintang Game of Thrones, Emilia Clarke juga tampil dengan sheer dress berwarna hitam.. Terserlah motif floral pada dress nya itu. Kelihatan manis menggayakan top dari  Dior Haute Couture.

6Yvonne Strahovski 

Awww! Pelakon berusia 36 tahun ini bakal melahirkan anak bila-bila masa sahaja. Meskipun baby bump jelas terserlah namun Yvonne tetap anggun mengayakan sepersalinan berwarna hitam. Seri ibu mengandung mungkin?

IKLAN
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry