Belum pun ditayangkan lagi, namun filem Gol & Gincu 2 terlebih dahulu menempah nama mereka menerusi pelbagai medium. Manakan tidak, filemnya yang sebelum ini ditayangkan pada 13 tahun yang lalu telah mencetuskan fenomena dan punyai peminatnya tersendiri.

Hiasi Iklan Pizza Hut

Terbaru, selain single dan promo di media sosial, siapa sangka bintang – bintang Gol & Gincu 2 kini turut dilantik menjadi ‘face of Pizza Hut’ menerusi promosi menu terbaru mereka, Chicken Cheesy Bites. Selain Diana Danielle, pelakon Aedy Ashraf dan Jad Hidhir juga turut ditampilkan dalam iklan rangkaian pizza terkenal di Malaysia ini.

IKLAN

Pelakon Gol & Gincu 2 Turun Padang

Selain tampil dalam iklan-iklan Pizza Hut, kesemua mereka juga akan terlibat dalam beberapa kempen serta aktiviti-aktiviti lain bersama-sama peminat kedua-dua francais ini di lokasi yang terpilih. Filem Gol & Gincu 2 turut dibintangi oleh Diana Danielle dan Ummi Nazeera sebagai pelakon utama.

Gol & Gincu Vol. 2 juga menampilkan semula dua pelakon asal filem pertama iaitu Sazzy Falak dan Sharifah Amani di samping jejaka-jejaka pujaan ramai, Syafiq Kyle dan Aedy Ashraf serta wajah baru iaitu Jad Hidhir, Intan Serah, Tiara Anchant, Nik Nasuhah, Annabel Michael, Grace Ng dan Iezahdiyana Alaudin. Gol & Gincu 2 akan mula ditayangkan serentak di seluruh pawagam tanah air bermula 25 Oktober ini.