Pasangan sensai Fattah Amin dan Nur Fazura umpama pinang dibelah dua. Keromantisan pasangan ini sememangnya menyebabkan banyak pihak gembira melihat keletah mereka berdua. Kehadiran mereka berdua di ABPBH31 baru-baru ini memeriahkan lagi majlis tersebut. Memang sama cantik sama padan. Tak salah untuk dikatakan mereka berdua adalah couple of the year’.

IKLAN

Terbaharu, Fattah Amin telah meluahkan rasa BERTUAHnya tetapi BUKAN penyesalan kerana telah mengahwini Fazura. Menurut Fattah, kehadiran Fazura di sisinya menyebabkan dirinya lebih bersemangat.

“Alhamdulillah saya ditemukan jodoh dengan Fazura. Saya rasa sangat-sangat bertuah dan tidak menyesali berkahwin dengan dia yang sangat berpengalaman dalam industri. Dia seorang yang yakin dan sentiasa memberi inspirasi kepada orang luar. Bila saya dapat berkahwin dengan dia, barulah saya kenal dia betul-betul. Fazura bagi sokongan penuh, banyak memberi nasihat dan aura positif kepada saya. Itu yang membuatkan saya rasa semangat selepas berkahwin.

“Saya pernah rasa putus asa. Tapi apabila saya duduk dan fikir semula kenapa perlu saya rasa sebegitu kalau tak dari awal lagi saya patut berhenti. Tapi saya ambil semua komen negatif tu jadikan satu cabaran untuk buktikan yang saya boleh buat yang lebih baik. Sebenarnya semua yang negatif itu membuatkan saya berfikir ini adalah waktu untuk saya maju ke hadapan dan saya terus belajar sampai saya berada di mana saya berada sekarang”, kata Fattah kepada Mstar.

Secara jujurnya, memang riak wajah Fattah Amin tampak lebih gembira, sempurna dan bahagia selepas berkahwin dengan Fazura. Mereka berdua kelihatan saling melengkapi antara satu sama lain. Pastinya ramai peminat kedua-dua selebriti ini tidak sabar untuk melihat mereka menimang cahaya mata. murai.my mendoakan agar perkahwinan Fattah dan Fazura akan kekal abadi sehingga ke akhir hayat, in shaa Allah.

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry