Beberapa bulan yang lalu, pelakon kacak, Idris Khan menjadi bualan hangat di media sosial apabila sekeping gambar yang dimuatnaiknya di Instagram mendapat perhatian netizen. Ramai yang dapat mengesan ‘sesuatu yang tidak kena’ dengan gambar tersebut namun Idris menafikannya.

IKLAN

Gambar yang diambil ketika dia sedang membuat latihan kecergasan di Gym ini turut mendapat komen berbaur lucah dari netizen.

Gambar itu menampakkan bentuk kemaluannya kerana dia memakai seluar pendek nipis berwarna cerah. Walaubagaimana pun, Idris menolak dakwaan bahawa dia sengaja menunjukkan kemaluannya. Di ruangan komen, Idris menasihati salah seorang netizen supaya bersihkan fikiran daripada berfikir yang bukan-bukan. 

Biasa lah bila dah jadi popular ni kan! apa saja yang mereka buat, dah tentu orang ramai perhatikan. Jadi hati-hatilah muatnaik gambar ke media sosial tu!

Artikel SebelumnyaNama Sebenar Nur Sajat Didedahkan Dalam Akhbar Tempatan
Artikel SeterusnyaNak Jimat? 8 Taman Tema Air Dengan Harga Tiket Masuk Di Bawah RM20
Gosip Selebriti sememangnya sudah menjadi sebahagian dalam hidup saya. Tak hairanlah jika selebriti hubungi saya untuk reka cerita gosip. Cerita sahih lebih diutamakan.