Merpati dua sejoli, Nick Jonas dan Priyanka Chopra mungkin dianggap sebagai antara pasangan yang romantis ketika ini. Malah bukti percintaan mereka telah membuktikan tiada apa yang mustahil sehingga bergelar suami isteri Disember lalu dalam majlis yang cukup meriah di kedua-dua belah pihak.

Nick Hadiahkan Kereta Mewah 

Terbaru, bagi membuktikan kasih sayangnya pada isteri tercinta, Nick telah membuat kejutan dengan menghadiahkan Priyanka sebuah kereta mewah berjenama Mercedes Maybach yang berwarna hitam. Berita gembira itu dikongsi pelakon wanita itu menerusi Instagram nya sambil berseloroh mengenai kehadiran ‘orang baru’.

IKLAN

Berharga Hampir 1.5 Juta 

Menerusi carian kami, kereta Mercedes edisi Maybach S650 keluaran tahun 2019 ini dianggarkan berharga hampir RM 1.5 juta dan merupakan model yang paling teratas dalam keluaran Mercedes.

Dalam perkembangan lain, Nick kini sedang giat mempromosikan single terbaharu bersama abang-abangnya menerusi kumpulan Jonas Brothers yang berjudul ‘Sucker’. Dalam video muzik itu, Priyanka, dan kekasih Joe Jonas, Sophie Turner turut terbabit sebagai penampilan khas.