Kemenangan selebriti terkenal, Neelofa baru-baru ini di Influencer Awards 2019 Monaco yang berlangsung di Monte Carlo, Monaco ternyata membuatkan ramai kagum dengan pencapaian selebriti ini sejak dahulu lagi.

Kartini Bersyukur Dikurniakan Anak Seperti Neelofa

Terbaru, ibu kepada Neelofa Datin Noor Kartini Noor Mohamed turut mengambil kesempatan untuk mendedikasikan ucapan tahniah buat anaknya yahg tercinta. Sebagai seorang ibu, Kartini berasa begitu bangga dan bersyukur kerana dikurniakan anak seperti Neelofa yang sentiasa berbakti kepada ibubapa.

IKLAN

Neelofa Anak Yang Baik 

Dedah Kartini lagi, Neelofa yang disapa manja olehnya sebagai Love sentiasa menjaga dan membahagiakannya setiap masa. Menurut ibu selebriti itu, Allah akan memberikan ganjaran yang tidak terbatas buat mereka yang membahagiakan dan menghormati orangtuanya.

View this post on Instagram

MashaAllah Tahniah ❤️.. syukur Ya Rabb dengan karuniamu mashaAllah tiada kata yg dpt di ucapkan hanya mampu bersyukur pada yang Esa.. janji Allah sesiapa yg membahagiakan orang tuanya, yang menghormati dan menyayangi mereka maka ganjaran Allah tidak terbatas untuknya.. @neelofa anak yang sentiasa menjaga hati mamanya, menghormati dan membahagiakan saya setiap masa.. apa yg dilakukan selalu di katakannya love buat untuk mama.. masyaAllah inilah yg dikatakan sejuk perut ibu mengadung .. anak yang taat penuh kasih sayang .. mama love you dan selalu bangga dengan love .. moga Allah qabulkan segala doa love, capaikan segala hajat love dan sempurnakan segala cita2 love.. selamat pulang ke malaysia love, moga Allah karunia barokah dan rahmah sepanjang perjalanan pulang dgn sehat dan bahagia juga di angkat darjat love setinggi tingginya.. Amiin Allahumma Amiin💎💎💎

A post shared by Noor Kartini Noor Mohamed (@noorkartini) on

Dalam pada itu, Kartini turut mendoakan agar anaknya itu dimakbulkan segala hajat selain mendoakan agar Neelofa selamat pulang ke tanah air selepas sebulan berada di luar negara atas komitmen kerja.

Sebagai info, dalam majlis anugerah antarabangsa tersebut, Neelofa telah berjaya memenangi kategori usahawan mengalahkan 8 lagi pesaing yang sememangnya mempunyai pencapaian mengagumkan tersendiri.