Sah! Gigi Hadid Hamil Anak Zayn Malik

Difahamkan, sepanjang pelaksanaan tempoh perintah berkurung (lockdown) akibat penularan wabak COVID-19, Zayn tinggal bersama Gigi dan keluarganya di Pennsylvania.

Mesti Baca

Di sebalik pasang surut hubungan pasangan selebriti ini, siapa sangka Gigi Hadid kini dilaporkan hamil anak pertama bersama penyanyi, Zayn Malik.

Keluarga Gembira 

Seperti yang dilaporkan kebanyakan media antarabangsa,ahli keluarga mereka turut mengesahkan perkara tersebut kepada media dan dikhabarkan kedua-dua belah keluraga juga dilaporkan berasa sangat teruja dengan berita gembira itu.

Zayn Tinggal Bersama Keluarga Gigi

Difahamkan, sepanjang pelaksanaan tempoh perintah berkurung (lockdown) akibat penularan wabak COVID-19, Zayn tinggal bersama Gigi dan keluarganya di Pennsylvania. Sebelum ini, pasangan ini pernah membuat keputusan untuk mengakhiri hubungan mereka pada Januari 2019 sebelum kembali hangat bercinta. Berita gembira ini turut trending di media sosial.

SourceTMZ

Terkini

Justin Bieber Dedah Kesukaran Ketika Awal Perkahwinan Bersama Hailey Baldwin

Justin Bieber membuat pendedahan betapa sukarnya ketika tahun pertama perkahwinannya bersama isteri, Hailey Baldwin. Tahun Yang Sangat Sukar Melalui temubualnya bersama...

Artikel Berkaitan