Rumah tangga Laudya Cynthia Bella dan suaminya, Engku Emran, dikhabarkan menghadapi masalah. Beberapa bulan terakhir, Bella dan suaminya tinggal secara berasingan. Semasa wabak Corona atau COVID-19, Engku Emran menghabiskan banyak masa di Malaysia dengan anak perempuannya, sementara Bella masih menetap di Jakarta.

Orang ramai sekali lagi membuat spekulasi mengenai keretakan rumah tangga pasangan itu. Lebih-lebih lagi, Engku Emran baru saja menukar foto profilnya di Instagram. Sebelum ini, lelaki Malaysia ini menyiarkan gambarnya dengan Bella.

IKLAN

Bukan itu sahaja, Engku Emran juga menukar nama akaun Instagramnya. Dia telah menggunakan nama @iamkoombre, yang kemudian diubah menjadi @narmeukgne.

Engku Emran tidak lagi mengikuti akaun isterinya. Sebenarnya, sehingga kini Laudya Cynthia Bella masih mengikuti akaun Instagram suaminya.

Hingga kini, Engku Emran atau Bella belum membuka suara mereka mengenai isu rumah tangga yang menjadi buah mulut netizen. Bella lebih aktif dan fokus untuk mempromosikan perniagaannya di Instagram.