Tablet kini menjadi gajet yang sangat berguna dalam kehidupan seharian kerana ianya berfungsi sebagai peranti hiburan, alat untuk menerokai kreativiti anda dan juga memudahkan anda sewaktu dalam perjalanan. Sewaktu memilih tablet yang tepat, ia akan menjadi pengalaman yang luar biasa. Dan tidak lain tidak bukan, maka HUAWEI MatePad T 10s adalah jawapannya! Berikut adalah 4 perkara yang menarik perhatian anda tentang gajet ini. Stay tune guys!

1Memberikan Pengalaman Hiburan Yang Anda Perlukan

Ramai di antara kita lebih gemar menonton siri Netflix kegemaran kita di skrin yang lebih besar dengan extra bantal di tempat tidur untuk malam yang selesa atau ketika anda belajar tarian baru di Youtube untuk persembahan seterusnya.

IKLAN

Memberikan pengalaman audio premium, HUAWEI MatePad T 10s dilengkapi dengan sistem pembesar suara amplitud tinggi untuk menyampaikan audio simetri dari sisi kedua-dua belah untuk anda menikmati sound field yang sekata. Sound yang diselaraskan oleh Harman Kardon akan menghasilkan semula sound yang paling rumit dengan kejelasan yang sempurna untuk memberikan anda pengalaman audio sinematik seperti home theatre.

2Meningkatkan Produktiviti Anda

Adakah anda kadangkala rasa annoyed apabila anda perlu membuka dan menutup tab semasa anda merujuk kepada banyak aplikasi? Atau mungkin anda perlu menuliskan beberapa nota di tablet anda sambil melihat teks dari rakan sekerja anda. Kesemua masalah ini dapat diselesaikan dengan ciri Dual Windows yang memberikan multi-tasking yang lebih efisien.

Ciri ini membenarkan dua aplikasi dibuka secara serentak, dan yang menariknya, aplikasi boleh berinteraksi antara satu sama lain untuk kecekapan multi-tasking yang maksimum. Teks mesej juga dapat dibalas melalui Floating Windows, yang mana menghasilkan overlay di atas aplikasi aktif, yang membolehkan pengguna melakukan tugas-tugas mudah.

3Alat Pintar Untuk Masa Depan Yang Lebih Baik

HUAWEI MatePad T 10s adalah fully equipped untuk membolehkan pengguna untuk belajar dan seronok menggunakannya pada bila-bila masa, dan di mana-mana sahaja. Untuk memberikan pengalaman yang selesa, HUAWEI MatePad T 10s yang baru ini dilengkapi dengan Eye Comfort Mode yang disahkan TUV Rheinland membantu mengurangkan blue light emissions pada paparan, dan juga eBook mode untuk mengelakkan keletihan mata jika anda membaca untuk jangka masa yang panjang pada tablet anda.

Bukan itu sahaja, ia juga dilengkapi dengan Kids Corner yang menawarkan zon selamat untuk anak-anak belajar dan berseronok dengan tablet. Options Parental Control membolehkan ibubapa menguruskan content dan aplikasi yang tersedia untuk anak-anak dengan lebih mudah.

Untuk mempromosikan penggunaan peranti yang sihat, Kids Corner juga disertakan dengan eye protection mode seperti blue light filter, posture alerts, bumpy road alerts, brightness alerts, distance alerts, dan eBook mode untuk memastikan anak-anak menggunakan peranti dengan sebaiknya.

4Lebih Banyak Ganjaran, Lebih Menyeronokkan! Lebih Baik Bersama 2020

HUAWEI telah melancarkan pelbagai produk luar biasa seperti HUAWEI FreeBuds Pro pada harga RM699 dan WATCH GT 2 PRO berharga RM1,199 untuk memenuhi keperluan kehidupan seharian anda. Dari 28 November 2020 hingga 3 Januari 2021, pengguna akan menikmati ganjaran berganda apabila membeli HUAWEI MatePad T 10s, FreeBuds Pro atau WATCH GT 2 Pro.

Dengan setiap pembelian, pengguna akan mendapat hadiah eksklusif dan berpeluang untuk memenangi hadiah bernilai lebih dari RM300,000* termasuklah Proton X50 yang baru. Jangan lepaskan peluang ini untuk anda dan yang tersayang menyambut tahun 2021!

Anda boleh lihat semua produk HUAWEI secara atas talian di HUAWEI store atau kunjungi Huawei Eperience Store untuk melihat dengan lebih lanjut.

IKLAN

Nak Menang Hadiah Istimewa Dari HUAWEI?

Nak Menang hadiah menarik dari HUAWEI? mudah jer! Kongsi artikel ini dan jawab soalan mudah di bawah;

1. Apakah yang dimaksudkan dengan pengalaman audio premium yang terdapat pada HUAWEI MatePad T 10s?

2. Apakah kelebihan yang anda nikmati dengan ciri Dual Windows pada HUAWEI MatePad T 10s?

3. Lengkapkann slogan ini:

“HUAWEI MatePad T 10s lebih hebat dari tablet lain kerana…”

Anda boleh beri jawapan dan slogan kreatif ke [email protected] |

Jawapan dan slogan yang kreatif akan dipilih sebagai pemenang.
Pemenang akan dihadiahkan sebuah peranti tablet terbaru Huawei iaitu MatePad Pro bernilai RM2,399.

MatePad Pro merupakan satu-satunya tablet di dunia yang mempunyai Full View HUAWEI dengan skrin 10.8-inci dan paparan 16:10 body ultra nipis.

Huawei MatePad Pro mempunyai mod PC yang membolehkan tablet ni menjadi PC hanya dengan menyambungkannya ke keyboard yang ditawarkan. Ditambah pula dengan Huawei M-Pensil, memang mudah sangat mencatat nota atau menulis pada paparan skrin 10.9.

Jadi tunggu apa lagi? Jom sertai peraduan ini. Semoga berjaya!