Mas Khan Nafi Sombong, Ambil Keputusan Berehat Seketika Dari Industri Hiburan

Dalam pada itu, selain Mas Khan penyanyi rap popular MK K-Clique turut dilihat bersama-sama kumpulan tabligh itu bagi mendalami pelbagai pengajian asas agama.

Mesti Baca

Pelakon Mas Khan menerusi hantaran di Insta-story menafikan bahawa dirinya sombong terhadap wartawan yang cuba menghubunginya baru-baru ini.

Ingin Berehat Seketika Daripada Industri Hiburan 

Jelas Mas Khan atau nama sebenarnya Mas Hidzhir Khan bin Mas Fadzillah Khan, 27 dia akui ramai wartawan yang telah hubunginya bagi mendapatkan maklumat lanjut mengenai aktiviti yang dilakukannya bersama kumpulan tabligh.

Bagaimanapun, dia enggan ditemubual dan mendedahkan ingin berehat seketika daripada industri hiburan.

“Ye betul memang ramai wartawan yang contact (hubungi) saya pagi tadi(semalam)..janganlah anggap saya sombong, cuma saya nak berehat seketika dalam industri” tulisnya

MK Turut Serta 

Dalam pada itu, selain Mas Khan penyanyi rap popular MK K-Clique turut dilihat bersama-sama kumpulan tabligh itu bagi mendalami pelbagai pengajian asas agama. Malah empunya nama sebenar Muhammad Hairi Amin Hamdan, 25 ini berkesempatan untuk menunggang kuda yang merupakan salah satu pengisian aktiviti di sana. Difahamkan, mereka telah meluangkan masa untuk bersama kumpulan jemaah tabligh selama tiga hari di Jerantut, Pahang.

Menerusi hantaran terbaharu MK di laman Instagram nya, dia telah memuatnaik foto bersama pendakwah bebas, Maulana Helmi.

View this post on Instagram

A post shared by MK K-CLIQUE (@hairiwhuut)

IKLANMeninjau ke ruangan komen, rata-rata pengikutnya mengucapkan rasa syukur dan terharu melihat kepada perubahan yang dilakukan oleh penyanyi itu.

Terkini

Rahsia Kecantikan Kulit Glowing Pelakon Bollywood – Kareena Kapoor

Siapa yang tidak mengenali pelakon cantik Bollywood ini, Kareena Kapoor. Pelakon filem Kabhie Kushie Kabhie Gham ini walaupun usianya...

Artikel Berkaitan