Dalam 25 tahun kerjayanya yang gilang-gemilang, Kajol telah membuktikan dirinya sebagai aset kepada persaingan filem dalam banyak cara daripada satu.

Pelakon cantik, yang pernah menjadi ikon fesyen seuatu ketika dahulu kita seolah-olah tidak lagi. Penampilannya selalunya memukau cantik dengan rambut mengurai, tubuh badan yang seksi dalam kebanyakkan filem yang dibintanginya seperti Dilwale Dulhania Le Jaenge & Kabhi Khushi Kabhie Gham . Namun kini sumbangannya kepada trend fesyen India seperti tidak berpanjangan.

Walaupun kita semua pada satu ketika telah jatuh cinta dengan kecantikan Kajol yang hebat ini, sama ada di luar atau dalam TV, ramai yang merasakan tidak sesuai Kajol mengenakan kasut flat platform. Kadang kala pakaian yang dikenakan juga seperti tidak sesuai dan seolah-olah dia tidak suka berfesyen lagi.

https://www.youtube.com/watch?v=Nywpw_g5tJA

Tidak dinafikan hakikat bahawa kasut  flat platform adalah satu cara kepada wanita yang mahukan kelihatan lebih tinggi tanpa menjejaskan keselesaan, dan Kajol nampaknya terobsesi untuk menggunakannya. Dia memakai flat platform ke mana-mana sahaja, dengan hampir semua pakaian dan dia seolah-olah suka dengan apa yang dipakai.

Baru-baru ini, Kajol pergi sedikit serabut ketika dia memakai sepasang flat peep-toe yang kelihatan tidak menyenangkan dengan jumpsuit hitam yang sensual sehinggakan menghancurkan penampilannya.

Semalam Kajol bakal bertemu peminat tempatan di pentas utama di hadapan Jakel Mall, Jalan Masjid India di sini, jam 6 petang ini, sempena promosi filem baharunya berjudul Velaiilla Pattadhari 2 (VIP2).

IKLAN

Syarikat pengedar filem terbabit di Malaysia, Malik Streams Corporation, menerbangkan aktres tersohor itu ke ibu kota bersama pengarah VIP2, Soundarya R Ashwin, yang juga anak Rajinikanth, serta seorang lagi pelakon, Dhanush.

Sumber India Today

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry