Ingat Lagi Anak SRK di Kabhi Kushi Kabhie Gham? Kini Kacak Habis

99

Di pertengahan tahun 90-an hingga 2000, filem Bollywood memang tengah menghantui jiwa rakyat Malaysia. Sebut saja Kuch Kuch Hota Hai, Mohabbatein hingga Kal Ho Na Ho. Kebanyakan yang sukses besar adalah filem-filem yang dibintangi Shahrukh Khan dan Kajol.

Nah ada salah satu filem yang kala itu yang menarik perhatian publik iaitu Kabhi Kushi Kabhie Gham. Bagaimana tidak, semua bintang terkenal di industri filem Bollywood berkumpul semua di sana. Ada Amitabh Bachchan, Jaya Bachchan, Shahrukh Khan, Kajol, Hrithik Roshan hingga Kareena Kapoor.

Salah satunya juga yang menarik adalah seorang yang pegang watak anak Shahrukh Khan dan Kajol yang bernama Krish, diperanankan oleh Jibraan Khan. Wajah yang comel dengan gaya bertutur yang pintar membuat ramai orang jatuh hati. Kini sudah 15 tahun berlalu, kini Jibraan sudah jadi pemuda dewasa yang kacak. Jom lihat transformasinya di bawah ini.

Ini lah Jibraan Khan yang dalam filem popular itu jadi anaknya Shahrukh Khan dan Kajol, comelkan?

Usianya kala itu masih 8 tahun dan kini sudah berusia 23 tahun. Bagaimana wajahnya sekarang?

IKLAN

 Lucu pula tengok wajah jejaka ini, memang sesuai jadi anaknya Shahrukh Khan.

Sekarang sudah dewasa seperti ini,wanita boleh rasa panas dingin macam ni.

Sekarang pun Jibraan masih aktif di dunia lakonan, namunnya masih belum popular dikalangan selebriti Bollywood. Semoga beliau terus sukses dalam dunia hiburan.

Sumber Gondang Online

IKLAN
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry