Sememangnya isu ini bukanlah asing dalam dunia selebriti bila netizen atau peminat yang suka mengkritik hal peribadi artis tertentu. Hal ini terjadi pada pelakon kacak Izzue Islam dan isterinya.

View this post on Instagram

😘✈️ TQ @royaljordanianairlines @xxray3

A post shared by Izzue Islam™ (@izzueislam) on

Untuk pengetahuan anda, banyak komen negatif yang dikeluarkan oleh orang ramai mengenai perkahwinan Izzue dan Awin. Dikatakan umur isterinya yang berusia 31 tahun menjadi punca komen-komen negatif ini bertebaran.

Terbaru gambar mereka berdua duduk bersama ketika bercuti di Amman, Jordan menjadi perbalahan dikalangan netizen. Mengikut pemerhatian murai.my, dipercayai salah seorang netizen memberi komen negatif terhadap isterinya.

IKLAN

Kami dapat merasakan komen yang sudah dipadamkan oleh Izzue ini mempunyai unsur-unsur fitnah, sehinggakan Izzue sendiri membalas komen itu dengan rasa tidak puas hati.

Semestinya penghinaan ini mengundang kemarahan pengikut-pengikut yang lain termasuk Izzue sendiri. Komen yang dilemparkan oleh netizen dengan akaun bernama Yusmalissa Zulkifli ini menjadi tanda tanya adakah individu ini mahu menjatuhkan reputasi Izzue Islam atau iri hati? Walaubagaimanapun, murai.my mahu memaparkan reaksi dari netizen lain tentang komen negatif tersebut.

murai.my berpendapat individu yang melemparkan komen negatif ini mesti kecewa kerana menaruh hati terhadap Izzue Islam. Kalau ya pun begitu, janganlah sampai mengutuk. Doakan kebahagiaan mereka. Betul tak?

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry