Kalau anda yang belum tahun, sepupu kepada Shamsul Yusuf ini, Miller Ali sekarang tengah menjalinkan hubungan dengan seorang wanita bernama Nathalie Stephens.

Oleh kerana kekasihnya tinggal di Bali, secara tidak langsung keduanya harus menjalani percintaan jarak jauh.

IKLAN

Terpisah kerana jarak, tentu Miller dan Nathalie mempunyai rahsia tersendiri untuk menjaga romantisme dalam hubungan mereka. Dan baru-baru ini, Miller baru sahaja mengungkapkan rahsia di sebalik itu semua. Nak tahu?

“Ya sudah tujuh bulan bercinta dalam jarak jauh. Kekasih di Bali. Selalunya tanya khabar, saling mempercayai “

Miller yang pernah menjadi pelakon lelaki dalam video klip Neelofa #NHtruelove ini semakin popular di Malaysia kerana lakonannya dalam video klip tersebut undang air mata penonton. Lihat video dalam artikel di bawah.

https://murai.my/13611-video-nhtruelove-dari-neelofa-undang-air-mata-peminat-lofattah/

Miller turut menceritakan bagaimana hubungan jarak jauh yang dijalaninya,

“Ada baiknya juga kalau kalau bergaduh, tidaklah tiba-tiba datang terus depan rumah kan. Haha. Paling-paling pun telefon, terus saya tak jawab,  haha. Ya tak baiknya kalau rindu , tiba rasa rindu nak cuddle (dodoi). Biasalah kalau bercinta.” katanya

Miller sememangnya sudah popular di Indonesia sejak usia remaja lagi dan keluarganya masih lagi di Malaysia. Dia diantara selebriti yang lebih popular di negara luar berbanding di negara sendiri. murai.my ada memaparkan artikel mengenai beberapa selebriti yang tak perlu popular di negara sendiri. Klik artikel di bawah.

https://murai.my/19642-5-artis-malaysia-ini-tak-perlu-popular-di-negara-sendiri/

Kakak Miller,  Sabrina Ali pernah popular dalam beberapa buah drama  dan adiknya Isa atau nama sebenarnya Mohammad Fara Aidid Ali Dad Khan, 24, baru sahaja berjinak-jinak dalam dunia hiburan pada tahun ini. Nak tahu lebih mengenai Isa, lihat artikel di bawah dalam murai.my.

https://murai.my/19650-makin-hot-bekas-peserta-akademi-fantasia-ini-suka-tayang-badan-sado/

Berbalik pada kisah percintaan Miller, pasangan ini belum ada rancangan untuk ke mengakhirkan hubungan dengan bernikah. Jom lihat beberapa foto kekasih Miller, serius cun!

Sumber Kapan Lagi

IKLAN