Liputan antarabangsa memfokuskan pada pelakon yang berasal dari China, Crystal Liu Yifei yang bakal memegang watak Mulan, sebuah filem animasi yang dijadikan realiti akan ditayangkan pada 2019.

Menurut sumber antarabangsa, pemilihan Crystal sebagai watak Mulan disifatkan sebagai lebih daripada layak kerana mempunyai kriteria yang dicari.

IKLAN

Fasih Berbahasa Inggeris

Jika anda masih ingat, Mulan mengisahkan seorang gadis lagenda yang berusaha melawan penjahat bagi melindungi negaranya. Antara sebab mengapa Crystal layak memegang watak Mulan adalah kerana beliau fasih berbahasa Inggeris dan berkebolehan dalam seni mempertahankan diri.

Ratu Selfie Yang Gagal

Trivia untuk Crystal! Jika selebriti lain akan cuba edit supaya kelihatan cantik di Instagram tetapi tidak beliau. Kerana setiap kali memuat naik gambar di Instagram, tanpa segan dan silunya beliau akan tunjukkan gambarnya tanpa sebarang edit atau penata cahaya.

Jadi barangkali untuk melihat gambar yang tidak jelas, pencahayaan yang kurang baik, silalah ke Instagram beliau. Apa pun, kami di murai.my tidak sabar untuk melihat Mulan di pentas realiti, pasti gempak seperti filem Tarzan!