Jika versi lelaki, nama-nama seperti Shah Rukh Khan, Salman Khan dan Hritik Roshan antara pelakon lelaki Bollywood yang cukup dikenali terutamanya di Malaysia. Bagi pelakon wanita pula, Kajol, Rani Mukherjee dan juga Kareena Kapoor juga antara yang popular.

Kekal Jelita

Bercakap mengenai Kareena Kapoor, mungkin ramai yang tidak mengetahui pelakon yang berkahwin dengan aktor Saif Ali Khan kini mempunyai seorang cahaya mata lelaki yang cukup comel!

IKLAN

Meskipun sudah bergelar ibu, lihat saja penampilannya yang terkini, masih kekal jelita dan menawan. Tidak hairanlah Kareena dipilih sebagai penghias kulit majalah Vogue India.

Kongsi Rahsia Kecantikan

Menurut Kareena, antara tips dan rahsianya untuk tampil menawan adalah dengan meminum air suam sebanyak 6 gelas sehari dan juga cuba untuk mengenakan solekan senipis yang boleh.

Selain itu, sebaik sahaja pulang dari penggambaran mahupun hadiri sebarang acara, dia akan mencuci mukanya terlebih dahulu sebelum berehat mahupun lakukan pelbagai tugasan lain. Untuk anda yang tertanya, apakah produk yang dipakai oleh Kareeena, murai.my senaraikan produk kosmetik Kareena, mana tahu jika anda boleh amalkan tips ini, bukan?

1. Lancome face wash untuk mencuci muka
2. Sisley Hydra-Global Intense Anti-Ageing Hydration Moisturiser untuk melembabkan kulit
3. Clarins HydraQuench Rich Cream untuk menjaga kehalusan muka ketika musim sejuk
4. Clarins Sunscreen.
5. Perfumes by Jean Paul Gaultier dan Un Jardin en Mediterranee wangian pilihan Kareena

Sumber : Stylecraze.com