Impian Yuna Berkolaborasi Dengan Zedd Tercapai? Ini Buktinya

Mesti Baca

Yunalis Zarai ataupun lebih dikenali sebagai Yuna tidak perlu diperkenalkan lagi. Baik tempatan mahupun antarabangsa begitu ramai yang mengenalinya.

Sudah Berkolaborasi Dengan Ramai Artis Antarabangsa

Melebarkan ‘sayapnya’ di pentas Hollywood, sehingga kini Yuna telah berkolaborasi dengan ramai penyanyi antarabangsa antaranya adalah Usher, Jhene Aiko dan DJ Premier.

Malah beberapa selebriti Hollywood turut mendambakan vokal Yuna yang begitu lunak!

Bakal Berkolaborasi Dengan Zedd?

Terbaru, menerusi laman Twitter nya, Yuna begitu kagum dengan lagu-lagu ciptaan pengarah muzik muda terkenal, Zedd dan turut meluahkan hasratnya untuk menghasilkan lagu bersama.

Impiannya itu mula timbul selepas anak sahabatnya yang berusia 4 tahun begitu menggemari lagu ciptaan Zedd berjudul The Middle.

Tidak lama kemudian, Zedd turut membalas tweet Yuna dan turut mengajak penyanyi yang berasal dari Kedah ini untuk berkolaborasi bersama. Wow! Jika ianya menjadi kenyataan sudah pasti satu lagi kejayaan besar buat Yuna. Sama-sama kita doakan impian Yuna ini tercapai!

Terkini

Rahsia Kecantikan Kulit Glowing Pelakon Bollywood – Kareena Kapoor

Siapa yang tidak mengenali pelakon cantik Bollywood ini, Kareena Kapoor. Pelakon filem Kabhie Kushie Kabhie Gham ini walaupun usianya...

Artikel Berkaitan