Jenama pakaian lelaki, Calvin Klein (CK) tampil dengan eksklusif menerusi rekaannya yang pelbagai. Selain mengambil model ternama untuk peragakan koleksi dan kempen terbaru mereka, CK juga turut memilih selebriti-selebriti popular untuk menjadi ‘The Face of Calvin Klein’.

6 Selebriti Lelaki Yang Pernah Menjadi Model Seluar Dalam CK 

Baru-baru ini pula, hangat memperkatakan mengenai penyanyi Shawn Mendes yang memakai boxer brief dipercayai bagi menjayakan kempen terbaru CK. Akui Shawn lagi, gambar tersebut merupakan gambar yang paling banyak mendapat tanda suka berbanding gambar-gambarnya yang lain di Instagram.

Melihatkan pada ‘teaser’ yang diberi, rata-rata peminat turut mengimbas kembali beberapa selebriti terdahulu yang menjadi model kepada CK. Tak dinafikan, lagak dan aksi mereka sememangnya cukup panas! murai.my rangkumkan 6 selebriti popular yang pernah menjadi model seluar dalam Calvin Klein selain si pelantun Nervous ini.

6Mark Wahlberg

Rapper semua sedia maklum bahawa Marky Markini terkenal kerana membuka seluarnya di hadapan umum. Untuk itu, CK memberi ruang dengan tampilkan Mark sebagai model mereka. Percaya atau tidak selepas 26 tahun , gambar ini masih dianggap sebagai edisi yang paling seksi!

IKLAN

5Justin Bieber

Ramai yang beranggapan pemilihan Justin Bieber sebagai model CK seperti tidak bersesuaian. Meskipun mesej yang cuba ditampilkan adalah menunjukkan dia sudah dewasa, tetapi lagaknya melambangkan satu perkataan. Awkward! 

4Nick Jonas

Nick Jonas tampil menggiurkan dengan ‘aksi panas’ meniru gaya yang diperagakan Mark Wahlberg untuk kempen CK sekitar 90-an. Malah Nick sempat berseloroh dengan mengatakan ‘Saya sudah dewasa sekarang’.

3Kellan Lutz

Selepas tampil sebagai pontianak dalam filem Twilight, pelakon yang juga seorang model ini telah membuktikan bahawa dia memiliki segala pakej lengkap sebagai seorang lelaki!

2Jamie Dornan

Sebelum popular menerusi watak Christian Grey dalam 50 Shades of Grey, Jamie Dornan terlebih dahulu sukses dalam kariernya sebagai seorang model termasuk menjadi model kepada Calvin Klein. Dalam sesi penggambaran , dia turut dipilih bergandingan bersama Eva Mendes. Ramai yang beranggapan bahawa Jamie adalah lambang lelaki yang seksi pada tahun itu.

IKLAN

1Antonio Sabato Jr.

Too hot! Pelakon The General Hospital ini sudah pasti nya akan berjaya mempengaruhi setiap pesakit untuk kerap ke hospital sekiranya dia adalah seorang doktor sekitar 90-an dahulu. Meskipun sudah lama berlalu, Antonio masih tampil kacak di usianya 47 tahun.