Gadis mana yang mampu menahan pesona Bollywood Shah Rukh Khan ini? Ya, aktor nombor satu di India ini mencuri perhatian peminat seluruh dunia ketika berlakon bersama Kajol dan Rani Mukherjee dalam filem Kuch Kuch Hota Hai.

Tetapi pelik, pada usia 53 tahun, Shah Rukh Khan (SRK) masih kelihatan muda. Lagi-lagi apabila suami kepada Gauri Khan ini mengenakan pakaian seperti di usia remaja.

Jom lihat gaya Shah Rukh Khan pada usia lebih daripada setengah abad ini?

IKLAN

1Kemeja kotak-kotak

Masih HOT! Dengan memilih melepaskan butang sehingga paras dada apabila memakai baju kemeja kotak-kotak, Shah Rukh Khan membuatkan gadis-gadis tergoda dengan keseksiannya.

2Fashionista

View this post on Instagram

When in China do as the Chinese do….进天 你 真帅 !jin tian ni zhen shuai !

A post shared by Pooja Dadlani (@poojadadlani02) on

IKLAN

Memakai Jaket  jeans yang dipadankan dengan baju putih ternyata Shah Rukh Khan berjaya membuktikan dia masih berjiwa orang muda.

Terbaru, SRK begitu yakin dengan mengenakan jaket dari Karan Johar. Ternyata dengan outfit begini, SRK kelihatan seperti seorang remaja berusia 17 tahun.

3Berpose Di Bilik Tidur

Sering berpose selfie di atas tempat tidur seperti anak-anak muda, seolah-olah SRK tidak menyedari bahawa usianya sudah mencapai separuh abad.

4Momen Bersama Anak Gadis

Menghadiri acara tamat pengajian anak gadisnya Suhana Khan, foto raja bollywood ini seolah dia bersama kekasihnya.

Artikel SebelumnyaBentuk Te**k Jadi Bualan Netizen, Shah Radhi Jawab Tuduhan!
Artikel Seterusnya5 Vape Paling Mahal Di Dunia! Paling Mahal Bernilai RM3.7 Juta Seunit
Gosip Selebriti sememangnya sudah menjadi sebahagian dalam hidup saya. Tak hairanlah jika selebriti hubungi saya untuk reka cerita gosip. Cerita sahih lebih diutamakan.