Pada tahun lalu, nama selebriti ini menjadi begitu sensasi gara-gara kisah kemelut rumahtangganya dan berakhir dengan perceraian. Macam-macam kisah ‘dalam kain’ tentang pasangan suami isteri ini ditularkan dalam media sosial.

Kini Nadia Brian dan Muizz Nasruddin sedang menunggu tarikh mahkamah bagi perbicaraan lafaz cerai yang sudah difailkan. Mungkin ada hikmah di sebalik kejadian ini, Nadia tetap meneruskan kehidupannya menjadi insan yang lebih baik.

IKLAN
Foto: Instagram @nadia.brian

‘Saya Pun Nak Ada Zuriat’

Walaubagaimanapun itu tidak bermakna dia serik untuk berkahwin lagi. Menerusi temubualnya bersama Harian Metro, Nadia akui buat masa ini dia tidak memikirkan soal pengganti. Namun ternyata dia mahukan kebahagiaan dan memiliki zuriat.

“Soal cari pengganti, bukan keutamaan saya ketika ini. Belum masanya lagi. Tapi, tidak bermakna pula saya serik dengan perkahwinan. Saya pun nak berasa bahagia dan ada zuriat juga”- katanya kepada Harian Metro

“Tak boleh cakap benci dengan perkahwinan. Sebab kita tidak tahu apa akan terjadi selepas ini. Cuma, apa boleh dibuat adalah belajar daripada kesilapan.

Tambahnya lagi, segala apa yang terjadi pada perkahwinannya sebelum ini memberi banyak pelajaran. Nadia kini lebih banyak berfikiran positif dan sentiasa sabar kerana itu adalah senjata paling kuat.

Foto: Instagram @nadia.brian

Sementara itu, mengenai perkembangan lain.  Nadia terbabit dalam penggambaran drama Aku Yang Kau Gelar Isteri yang bakal ditayangkan di slot Samarinda, TV3 pada Februari depan.