Bukan mudah untuk mengharungi saat-saat sukar sebegini. Kami di murai.my sangat memahami apa yang dilalui oleh wanita cekal ini, lebih-lebih lagi terlalu ramai netizen atau makcik-makcik bawang melemparkan komen negatif padanya.

Tindakan bijak Datin Diana Danielle menutup ruangan komen di Instagram sedikit sebanyak dapat membantu dirinya lebih tenang mengharungi saat-saat getir ini.

IKLAN

Walaubagaimanapun, Diana enggan mengulas lanjut berikutan perintah reman yang dikeluarkan oleh mahkamah kepada suaminya, Datuk Farid Kamil.

“Saya tidak dapat mengulas sehingga semua telah reda. Lebih baik saya berdiam diri sekarang. Ini dilakukan demi kepentingan terbaik keluarga saya. Terima kasih, “katanya  ketika dihubungi oleh New Straits Times semalam.

Perintah reman yang dilanjutkan itu dikeluarkan oleh Penolong Pendaftar Hairul Azhar Mohd Ishak terhadap pelakon 37 tahun itu bagi membolehkan siasatan dijalankan di bawah Seksyen 323 Kanun Keseksaan, Seksyen 90 Akta Polis, Seksyen 15 (1) Akta Dadah Berbahaya 1952 dan Seksyen 353 Kanun Keseksaan.

Nampaknya Diana tetap tegas pada keputusannya untuk mengelakkan sebarang komen sehingga semua telah diselesaikan.

Terdahulu di kompleks mahkamah Petaling Jaya, Farid, yang telah tiba dengan sebuah kereta peronda polis, berjaya mencuri masa untuk mengucapkan terima kasih kepada peminat dan rakan seniman yang berada di sana untuk menunjukkan sokongan moral mereka.

Farid Kamil ditahan pada hari Khamis apabila dia pergi ke balai polis Kota Damansara untuk membuat laporan mengenai kemalangan jalan raya.

Pelakon itu dilaporkan menampar seorang anggota polis yang bertugas. Insiden itu dilaporkan disaksikan oleh beberapa anggota polis dan orang awam.

IKLAN

Sumber NST Online