Fazura Naik Pesawat ‘First Class’ Etihad, Fasiliti & Harganya Mewah Habis!

61

Nama Fazura bukan lah asing dalan dunia perniagaan dan keusahawanan di Malaysia. Walaupun sudah bergelar isteri kepada pelakon popular Fattah Amin, namun dia masih menjadi bualan dan terus gigih melebarkan sayapnya ke persada dunia.

View this post on Instagram

Safe flight @missfazura 😘

A post shared by Fattah Amin (@fattahaminz) on

Namun apa yang menjadi perhatian kami ialah gambar dalam laman IG nya. Perjalanannya ke kota New York dengan menaiki syarikat penerbangan terkenal dan mewah mencuri perhatian kami. Untuk pengetahuan semua, Fazura menaiki pesawat dari Etihad iaitu syarikat penerbangan terkemuka yang menawarkan perkhidmatan konsep mewah dan elegan. Penerbangan ini dianggap sebagai penerbangan paling mahal di dunia.

Jika dilihat pada gambar tersebut, Fazura memilih tempat duduk First Class bagi perjalanannya ke New York yang mengambil masa selama 14 jam.

IKLAN

Fasiliti yang disediakan bukan biasa-biasa. Tempat duduk mewah ini menyediakan bilik mandi yang sempurna dengan tempat persalinan, meja bersiap dan bar mini. Bahkan, penumpang tidak akan rasa bosan kerana tersedia hiburan multimedia tanpa henti. Hidangan makanannya juga terbaik setiap kali tiba waktu makan.

Menurut laman sesawang Etihad Airlines, harga tiket sehala penerbangan antara New York dan Kuala Lumpur mencecah berharga RM19,315 seorang. Mahal kan? Sebagai seorang usahawan, penyanyi dan pelakon yang berjaya, tak mustahil bagi Fazura untuk membelanjakan wang sebesar ini bagi memastikan perjalanannya selama berjam-jam dijamin selesa.

Apa-apa pun, jom lihat fasiliti yang disediakan oleh Syarikat penerbangan mewah ini sekiranya memilih tempat duduk kelas pertama.

Untuk info tambahan, selain daripada kemewahan di dalam penerbangan, kos tiket yang juga termasuk pengangkutan limo mewah pergi dan balik dari lapangan terbang, malah penumpang tidak perlu mendaftar masuk di kaunter. Penumpaang hanya perlu akses ke lounge peribadi.

Walau apapun, semoga Fazura terus berjaya dalam apa juga bidang yang diceburinya.

IKLAN
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry