Sebelum ini, pelakon sensasi Bollywood Deepika Padukone dikatakan hangat bercinta dengan Ranveer Singh. Kedua-dua selebriti ini dlaporkan merahsiakan hubungan cinta mereka yang terjalin sejak 2013 pengetahuan umum. Segalanya mula menjadi perhatian apabila gosip mengenai pasangan ini ke Sri Lanka untuk bertemu keluarga masing-masing tersebar sejak Januari lalu.

Umum Tarikh Perkahwinan

Namun begitu, nampaknya spekulasi hubungan mereka diakhiri dengna khabar gembira apabila mereka mengumumkan akan berkahwin pada November ini.

IKLAN

“Dengan restu keluarga, kami amat gembira untuk berkongsi bahawa perkahwinan kami ditetapkan pada 14 dan 15 November ini”

Khabar gembira itu telah dimuatnaik di akaun Twitter rasmi mereka di dalam bahasa Hindi dan Inggeris. Padukone sebelum ini dinobatkan sebagai antara aktres yang menerima bayaran paling mahal di Bollywood dan pernah mencetuskan kontroversi menerusi filem pembabitannya pada awal tahun ini yang mencetuskan bantahan keganasan di utara India.

Peminat Gembira Hubungan Berakhir Dengan Perkahwinan

Dalam perkembangan lain, usai daripada khabar perkahwinan mereka, rata-rata peminat turut bergembira serta membanjiri ruangan media sosial selebriti itu dengan ucapan tahniah.

Malah ada juga yang berseloroh dengan mengandaikan Khilji dan Padmavati, watak yang dilakonkan mereka menerusi filem Padmaavat akhirnya berakhir dengan perkahwinan. Adakah perkahwinan mereka akan menjadi Wedding of the year? Sama-sama kita nantikan!

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Komen Anda