Jika tahun lalu, usahawan kosmetik terkenal, Datuk Seri Aliff Syukri Kamaruzzaman telah menyambut ulang tahunnya dalam serba mewah di rumah baharunya yang dinamakan sebagai Palace Aliff Syukri, tahun ini pendekatan berbeza telah dibuatnya dan menurut Aliff sambutan pada tahun ini merupakan sambutan paling bermakna buat dirinya.

Kejutan Dari Ahli Keluarga 

Manakan tidak, sambutan hari lahirnya tahun ini telah dibuat oleh isterinya, Datin Seri Nur Shahida dan turut dihadiri oleh keluarga, kenalan rapat dan kakitangannya.

https://www.instagram.com/p/BvyjsJngEsR/

IKLAN

Bagi Aliff, kejutan yang dibuat oleh isterinya benar-benar mengharukan kerana dalam majlis itu buat pertama kalinya adik beradik turut hadir bagi menyambut ulang tahun kelahirannya. Sebagai rekod, ibu Aliff, Rozita Ibrahim telah berkahwin lain suatu ketika dahulu.

Mahu Lebih Matang 

Menerusi perkongsian video dan gambar-gambar sekitar sambutan hari lahir usahawan ini yang ke -32, rata-rata pengikutnya menzahirkan rasa sebak kerana perkongsian tersebut benar-benar menyentuh hati.

Dalam perkongsiannnya, Aliff juga berazam untuk menjadi matang dan lebih serius dalam perniagaan yang diceburinya. Selamat ulang tahun kelahiran Datuk Seri Aliff Syukri dari kami di murai.my!