Peminat Kecewa BTS Tidak Tercalon Dalam Anugerah Grammy

Malah Halsey menerusi laman Twitter nya juga meluahkan rasa kesal dan kecewa apabila rakan duetnya itu tidak tersenarai dalam Anugerah Grammy.

Mesti Baca

Masih Bebas & Dituduh Bersembunyi, Nur Sajat Beri Respon Mengejutkan!

Ketika semua media arus perdana melaporkan bahawa usahawan, Nur Sajat diburu Jabatan Agama Islam Selangor (Jais), lain pula berlaku...

Cardi B Kongsi Dedah Alasan Nekad Buat Pembedahan Plastik

Cardi B menyatakan bahawa beliau berasa sangat yakin setelah menjalani pembedahan plastik. Rapper wanita yang menjalani prosedur implan payudara...

Menyelerakan! Elyana Kini Jalankan Perniagaan Berasaskan Sambal Masakan

Meskipun rata-rata peminat sedia maklum bahawa penyanyi Elyana merupakan seorang pesakit kanser yang kini telah berada di tahap empat,...

Senarai pencalonan Anugerah Grammy yang ditunggu-tunggu oleh peminat seluruh dunia akhirnya didedahkan secara rasmi yang mana edisi kali ini menyaksikan Ariana Grande dan Billie Eilish antara yang mengungguli pelbagai pencalonan.

Peminat Kecewa 

Di sebalik senarai tersebut, muncul pula isu yang mempertikaikan penyenaraian tersebut sehingga tular di media sosial. Manakan tidak, peminat kumpulan Kpop terkenal, BTS meluahkan rasa kecewa mereka setelah mengetahui kumpulan tersebut tidak menerima sebarang pencalonan kali ini. Bukan sahaja peminat, malah rakan-rakan selebriti antarabangsa yang lain turut meluahkan rasa terkejut kerana BTS tidak tersenarai.

Halsey Tidak Terkejut BTS Tiada Dalam Pencalonan 

Sebelum ini, peminat menjangkakan single hits mereka terkini yang juga berduet bersama Halsey berjudul Boy With Luv akan tercalon namun harapan tersebut kini terpaksa dilupakan. Malah Halsey menerusi laman Twitter nya juga meluahkan rasa kesal dan kecewa apabila rakan duetnya itu tidak tersenarai dalam Anugerah Grammy.

Malah penyanyi itu turut menyindir penjurian kali ini dengan menyatakan bahawa dia tidak terkejut apabila BTS tidak tersenarai kerana beranggapan Amerika Syarikat kini jauh ketinggalan di belakang.

Bagaimanapun, pihak Grammy memberi penghormatan buat kumpulan itu dengan mempamerkan sut yang mereka pakai dalam anugerah Grammy 2019 dalam muzium Grammy untuk tatapan peminat-peminat.

SourceMetro

Terkini

Ingat Lagi Penyanyi Shajiri? Kini Bergelar Usahawan & Berkongsi Tips Untuk Menjana Pendapatan

Anda masih ingat dengan penyanyi Kumpulan KGB yang pernah popular dengan lagu 'Orang Kita' dan 'Hadirlah Kasih' Shajiri? Shajiri...

Artikel Berkaitan