[VIDEO] “Hai Bosku!”- Ucapan Hari Raya Maria Ozawa Curi Perhatian Netizen

Mesti Baca

Bekas bintang filem panas Maria Ozawa juga mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua umat Islam yang meraikannya. Ucapan tahniah disampaikan melalui akaun Instagramnya, @maria.ozawa.

“Hello semua, hai bosku. Ini Maria Ozawa , duta produk jenama MPOSports. Saya ingin meraikan perayaan Hari Raya bersama anda dan keluarga,”- katanya.

Dengan campuran bahasa Indonesia-Inggeris, wanita yang dikenali sebagai Miyabi itu berharap mesejnya dapat difahami.

“Selamat Idul Fitri. Mohon maaf lahir batin. Saya harap saya menyebutnya dengan betul. Dan saya harap anda memahami apa yang ingin saya sampaikan kepada anda,” ujarnya.

Miyabi juga berharap wabak korona tidak membataskan kegembiraan dalam perayaan lebaran kali ini.

“Dan agar Tuhan membimbing kita untuk melihat jalan yang tepat untuk menjadi lebih baik walaupun kita merayakan kemenangan kita di sebalik virus korona pandemi. Jaga Diri. Sehingga kita dapat bertemu lagi nanti,” sambungnya.

View this post on Instagram

Celebrating the Eid Mubarak ✨ @mposport

IKLANA post shared by Maria Ozawa 마리아 ♡ (@maria.ozawa) on

Video ucapan hari raya itu telah mencuri perhatian netizen. Sehingga artikel ini ditulis, video singkat itu mendapat lebih 147 ribu tontonan, 22 ribu likes dan  1,800 komen.

Terkini

“Kurang Ajar!”- Ashraf Muslim Bengang Dengan Syarikat Judi

Pelakon Ashraf Muslim meluahkan rasa kecewa terhadap sebuah syarikat perjudian selepas tular di media sosial mengenai lagu raya yang...

Artikel Berkaitan