Baru-baru ini penyanyi Nourul Depp meluahkan rasa terkilan selepas dia ditengking oleh seorang petugas keselamatan Penerbangan (AVSEC) di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) sewaktu ingin menghantar pulang ibu bapa mertua nya.

MAHB Mohon Maaf 

Susulan daripada itu,pihak Malaysia Airports Holding Berhad (MAHB) menerusi satu kenyataan di laman Facebook mereka telah memohon maaf kepada Nourul dan keluarga atas layanan buruk yang diterimanya. Dalam kenyataan itu, MAHB memaklumkan mereka telah mengambil tindakan tatatertib ke atas petugas berkenaan dan sama sekali tidak akan membiarkan sikap seperti itu wujud di kalangan kakitangan mereka.

IKLAN

Nourul Berterima Kasih

Dedah MAHB, setelah menerima maklumat mengenai kejadian tersebut, pihaknya telah menjalankan siasatan segera seperti yang dilaporkan dan turut merasa kesal.

Dalam perkembangan lain, pelantun Kerana Terluka ini menerusi laman Instagram nya memaklumkan bahawa hikmah kejadian ini adalah buat semua termasuk dirinya. Malah, dia turut mengingatkan orang ramai mengenai salah satu rukun negara, ‘Kesopanan dan Kesusilaan’ yang perlu diamalkan. Di kesempatan itu, Nourul berterima kasih kepada MAHB kerana mengambil tindakan yang sewajarnya.