Nama bintang Hollywood, Britney Spears sekali lagi menjadi sebutan peminat di media sosial selepas tularnya mengenai sebuah perkongsian yang mengejutkan daripada salah seorang pengikutnya di laman Tiktok.

Britney Hantar Mesej?

Khabar berita tersebut menjadi bualan hangat selepas pengikutnya itu telah meninggalkan komen di salah sebuah posting Britney yang meminta Britney memakai baju berwarna kuning dalam posting seterusnya sekiranya dia memerlukan bantuan. Namun siapa sangka, pelantun Baby One More Time menerusi sebuah posting susulan telah memuat naik sebuah video yang memperlihatkannya memakai baju berwarna kuning.

IKLAN

Insiden tersebut telah menjadi bualan hangat memandangkan sebelum ini sebuah petisyen telah diwujudkan untuk menuntut Britney dibebaskan daripada jagaan bapanya Jamie Spears.

Sebagai rekod, Jamie telah menjadi ‘penjaga’ Britney sejak 2008 lagi. Pelbagai kontroversi dikaitkan dengan perilaku Jamie yang terlalu tegas termasuklah dari segi kewangan, peribadi seperti keputusan Britney boleh berkahwin dan termasuklah keizinan untuk bergambar bersama penyanyi itu.

Rata-rata peminatnya berasa kasihan kerana Britney seolah-olah terkongkong dengan situasi tersebut sehingga membuatkan dia mengalami tekanan perasaan yang melampau. Sehingga kini, isu mengenai Britney masih menjadi misteri.