Lucu! Lisa BLACKPINK Kongsi Kisah Pasal ‘Seluar Dalam’ Dari Rose

2.7K

Terdapat pelbagai jenis pakaian yang boleh diberikan kepada rakan sebagai hadiah. Termasuk seluar dalam seperti yang diberikan oleh Rose Blackpink kepada Lisa Blackpink.

Kisah ini diceritakan oleh Lisa Blackpink dalam sesi wawancara dengan Penshoppe TV, baru-baru ini. Hadiah dari Rose ini sebenarnya adalah yang terbaik yang pernah Lisa dapat, nak tahu Sebab apa?

Lisa melakukan sesi wawancara dengan Penshoppe TV, pada kesempatan ini dia menjawab beberapa soalan yang telah dikumpulkan. Lisa ditanya mengenai kenangan yang tidak dapat dilupakan ketika dia menjadi pelatih.

IKLAN

Seperti mana yang diketahui, Lisa pernah menjalani tempoh menjadi pelatih di YG Entertainment selama lima tahun. Jadi  terdapat banyak kenangan yang tidak dapat dilupakan baginya.

“Ketika kami bercuti sama seperti hari minggu. Jadi, Rose dan saya suka shopping bersama di Myeong-dong. Ya, itu adalah memori yang terbaik ketika saya menjadi pelatih, ”kata Lisa Blackpink di Penshoppe TV.

Selain pergi membeli-belah, Lisa juga mempunyai waktu bersendirian di Myeong-dong selama beberapa jam kerana Rose harus pergi melakukan urusan sendiri. Setelah Rose kembali, mereka berdua melakukan aktiviti lain bersama, misalnya menonton filem.

Nampaknya, kenangan bersama Rose bukan hanya setakat itu sahaja. Ketika ditanya mengenai hadiah terbaik yang pernah dia terima, Lisa mengatakan bahawa itu adalah soalan yang sukar.

“Ada hadiah dari Rose. Itu semasa pelatih, dia memberi saya seluar dalam,”- kata Lisa.

Pada masa itu, Lisa tidak dapat menahan ketawa. Setelah ditanya oleh hos, rupanya Rose memberi hadiah itu sempena Krismas. Ternyata Rose mempunyai alasan tersendiri.

“Menurut Rose, hadiah itu kelihatan comel dan seksi dan sangat lucu untuk diberikan sebagai hadiah. Saya fikir ia adalah hadiah yang terbaik, kerana ia comel tetapi pelik,” jawabnya.

Persahabatan Lisa dan Rose ketika menjadi pelatih berterusan hingga ke hari ini. Dalam filem dokumentari Light Up The Sky, keduanya mengakui bahawa mereka sering bertengkar pada awal hubungan mereka tetapi akhirnya menjadi lebih rapat antara satu sama lain.

IKLAN