Nampaknya tidak lama lagi, lagu yang dinanti-nanti oleh peminat Datuk Seri Aliff Syukri dan Nur Sajat Kamaruzzaman bakal ke udara. Semalam, menerusi laman Instagram milik Sajat, beliau telah memperlihatkan ‘teaser’ lagu terbaru mereka itu.

4 Sebab Mengapa Lagu Ini Bakal Popular

View this post on Instagram

Ayoo!!!! Makan dalam yer…bila dengar suara merdu kami berdua🌹….jangan mengata tau!!! Bila nursajat bergabung bernyanyi dengan dato seri @aliffsyukriterlajaklaris ,SURE JERITTTTT SEMUA ORANG!! Semua dengar sambil termenung dengar suara kami berdua!!!πŸ™„πŸ™„πŸ™„πŸ™„πŸ™„πŸ™„ Kan kami dah cakap!!!! CEPAT CEPAT JANGAN LAMBAT LAMBAT!!! Gitew!!!!ok lah !!!! Nak tahu sambungan lagu ini??lets follow us uols!!!! Kami akan menghiburkan anda dengan aksi2 founder2 Kosmetik πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… Terbaik lah!!! Suara saya boleh tahan jugak kan… no edit2 ok!!! No suara parking kiri,kanan,atas atau pun bawah…ini suara semua dari perut!!!THE BEST VOCAL GITEW!!!!!!!!! πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ lets party uolsπŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ‰πŸŽŠ Jangan mengata🌬🌬🌬🌬semoga anda terhibur yer… CHINGGGG!!!!!!!! #janganmengata #perempuanfuhh #duet #datoaliffsyukriterlajaklaris #koader

A post shared by nursajat (@nursajat23) on

1.Dalam sejarah lagu ini dinyanyikan oleh dua pengasas kosmetik popular di Malaysia.

2. Kedua-dua penyanyi mempunyai suara yang merdu dan tak sumbang.

3. Suara Aliff dan Nur Sajat tak dibuat suntingan atau edit. Suara semua dari perut katanya.

IKLAN

4. Akui berasa sangat teruja, Aliff Syukri berkata lagu ini dihasilkan dalam masa enam bulan dan melalui pelbagai cabaran sepanjang penghasilannya.

“Secara jujurnya agak susah untuk menghasilkan lagu ini, bayangkan sudah hampir enam bulan nak selesaikan benda ini.Pelbagai cabaran saya lalui dan akhirnya siap juga lagu ini, dengan bisnes dan mana masa saya nak berlatih vokal,”

Walaupun ‘teaser’ nya sudah dimainkan, namun sehingga kini masih tiada tajuk rasmi untuk lagu mereka. Buat anda yang tertanya, lagu ini mengisahkan tentang kekasih yang menjaga hubungan supaya pasangan mereka tidak berlaku curang.

Bakal Bersaing Dengan Dato Seri Vida

“Lirik lagu ini ilhamkan untuk mereka yang sedang bercinta dan berkasih sayang, supaya tidak berlaku curang kepada pasangannya. Tak sabar rasanya nak upload muzik video lagu ini di YouTube serta dimainkan di televisyen dan radio. Semoga lagu ini dapat menceriakan hari anda yang mendengar”

Sebelum ini, lagu ‘I am Me’ nyanyian usahawan kosmetik, Dato Seri Vida telah tular di seluruh Malaysia dan turut tular di beberapa negara yang lain.

Bercakap mengenai muzik video (MV) yang akan diarahkan oleh Yusry Abdul Halim itu ini pula, Aliff Syukri menjangkakan ianya berkonsepkan antarabangsa dan bakal tular di Malaysia. Adakah lagu ini bakal mencatatkan penonton dan pendengar yang tinggi? Sama – sama kita nantikan.

IKLAN
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry