Siapa sangka dengan karakternya yang bersahaja serta bakatnya yang mula dikenali sebagai penyanyi, Mark Adam juga turut berjaya menghiburkan ramai orang dengan lawaknya. Cukup berbakat!

RM100,000 Milik Mark

Semalam, Mark berjaya meyakinkan ramai peminat bahawa beliau juga sememangnya layak bergelar seorang pelawak kerana berjaya menjuarai rancagan Super Bintang Bersama Bintang 2018. Mark telah memenangi wang tunai RM100,000 sekaligus mengalahkan empat peserta lain, Achey, Ajak, Shuk dan Issey.

IKLAN

Bahagikan Wang Kemenangan

Lebih mengharukan, wang yang dimenanginya itu bukanlah miliknya seorang. Ini kerana Mark pernah berjanji sekiranya menjuarai rancangan itu wang kemenangan akan dibahagikan kepada finalis lain.

Mark telah memberi RM60,000 daripada RM100,000 hadiah wang tunai yang dimenanginya pada pentas akhir program realiti kepada setiap empat peserta lain.

Malam kemuncak SBBB 2018 yang disiarkan secara langsung dari Sri Pentas 2 Shah Alam telah diadili juri tetap, Saiful Apek dan juri jemputan, Fasha Sandha. Penghakiman berdasarkan 70 peratus markah juri manakala selebihnya undian atas talian. Tahniah diucapkan buat Mark!

Gambar Instagram TV3