Hebat! Itulah yang boleh digambarkan buat penyanyi popular Yuna yang kini bernaung dibawah jenama agensi model terkenal dunia, Wilhelmina Models.

Yuna Umum Khabar Gembira 

Pengumuman itu dibuat Yuna atau nama sebenarnya Yunalis Zarai,32 menerusi laman Instagram nya semalam. Teruja dengan khabar gembira tersebut,menurut Yuna peluang tersebut bagaikan satu peluang yang dinanti-nantikannya selama ini sambil berseloroh bersedia untuk berkhidmat di bawah agensi tersebut.

“Hello dunia! Inilah berita yang saya ingin kongsikan kepada anda semua. Wanita milik kamu ini sekarang sudah menyertai @wilheminamodels!.

“Siapa pernah sangka, mak, kita berjaya lakukannya. Sangat teruja untuk kongsikan detik ini bersama adik perempuan saya @massey_sw. Saya sedia untuk berkhidmat,”

Dibanjiri Ucapan Tahniah 

Menyusuli pengumuman tersebut selain peminat, rata-rata kenalan artis turut menhujani ruangan komen posting tersebut dengan ucapan tahniah dan turut berbangga dengan pencapaian Yuna. Antara artis-artis tersebut adalah Datin Vivy Yusof, Daiyan Trisha dan tidak terkecuali bintang-bintang antarabangsa seperti Anggun, Abir dan ramai lagi.

Nicki Minaj Dan Shawn Mendes Bernaung Bawah Agensi Sama

Sebagai info, Wilhelmina Models merupakan agensi khidmat peragaan dan pengurusan bakat yang beribu pejabat di New York, Amerika Syarikat.

Mempunyai cawangan di Los Angeles, Chicago, Miami dan London, antara selebriti popular yang turut bernaung di bawah Wilhelmina Models ialah Nicki Minaj, Shawn Mendes dan penerbit muzik, Kygo. Manakala nama besar dalam peragaan yang dinaungi agensi yang sama termasuklah Janice Dickinson, Robyn Lawley, Anjelica Huston dan Kendall Jenner. Tahniah Yuna!

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry